-1 C
Skopje
14.11.2018 - 8:16

Ознака: свети Јован – Претеча

Бигорскиот манастир исполнет со верници од соседството и од Европа

Во чест на рождеството на свети Јован - Претеча (7 јули), патронот на македонското древно светилиште „Свети Јован Крстител“, во саботата беше одржана божествена...