-1.9 C
Skopje
19.11.2018 - 8:43

Ознака: светители

Големи светители сведочат за македонската црковна вистина

Многубројните светителски мошти, кои низ вековите се зачувале во Македонија, како и оние што во поново време се донесени во нејзините храмови, се сведок...