5.8 C
Skopje
10.12.2019 - 15:44

Ознака: светилиште

„Вудсток“ – трајно светилиште на рокенролот

Шеесет и пет години рокенрол и 50 години „Вудсток“ И по цели пет децении, музичката вечност, контракултурната посебност и социолошкиот феномен „Вудсток“, открива нови, тајни...