6 C
Skopje
17.11.2018 - 1:52

Ознака: светилиште „Свети Јован Крстител“

Бигорскиот манастир исполнет со верници од соседството и од Европа

Во чест на рождеството на свети Јован - Претеча (7 јули), патронот на македонското древно светилиште „Свети Јован Крстител“, во саботата беше одржана божествена...