30.4 C
Skopje
20.7.2019 - 14:23

Ознака: Света литургија

Света литургија на плоштадот „Македонија“

  Светата литургија на плоштадот „Македонија“, која пред малку започна ја следат околу 10 илјади граѓани, припадници на Римокатоличката црква, како и други граѓани и...

Света литургија на планинскиот врв Крчин

На годинашното чествување учествуваа над триста вљубеници во верата и во природните убавини од Гостивар, Скопје, Валандово, Гевгелија, Куманово, Битола, Охрид, Струга, Прилеп, долнореканските села...