10.8 C
Skopje
23.4.2019 - 10:44

Ознака: сведочат

Големи светители сведочат за македонската црковна вистина

Многубројните светителски мошти, кои низ вековите се зачувале во Македонија, како и оние што во поново време се донесени во нејзините храмови, се сведок...