31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:11

Ознака: Свански кули

Непокорниот дух на Сваните (2)

„НОВА МАКЕДОНИЈА“ ВЕ ВОДИ НИЗ ГРУЗИЈА (5) Сванети е највисокиот и еден од најживописните региони на Грузија, дом на народот наречен Свани, храбри, горди и...