-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:20

Ознака: свадбарски обичаи

Јубилеен и спектакуларен настан

За двата јубилеја на атрактивната  „Галичка свадба“, 55 години од нејзиниот почетокот, во 1963 година, и 45-то издание, викендов во одлична организација, во извонредни...