16.4 C
Skopje
25.4.2019 - 12:19

Ознака: Сајбер-синдром

Сајбер-синдромот му се заканува на светот

На остатокот од светот, кој навидум е на маргините на меѓусебната валкана игра на главните играчи САД и Русија, не му се пишува ништо...