27.8 C
Skopje
20.8.2019 - 12:32

Ознака: сајбер-оружје

Дали сајбер-оружјето е совршено оружје?

Со години политичките лидери, како што е поранешниот американски секретар за одбрана Леон Панета, предупредуваа од опасноста од „сајбер Перл Харбор“. Подолго време знаеме...