18 C
Skopje
21.10.2020 - 17:11

Ознака: сајбер-војување

Може ли да се регулира сајбер-војувањето?

Во сајбер-просторот, една иста компјутерска програма може да се употреби за добронамерни и за злонамерни цели, во зависност од целта на корисникот. Сето тоа...

Крајот на НАТО?

Карл Билт Замислете си руска интервенција врз земја на НАТО и потоа замислете си како ќе реагира Трамп. Дали тој ќе му се јави на...