16.7 C
Skopje
27.5.2019 - 9:45

Ознака: Сашо Н. Алушевски

Колодиумската фотографија е неповторлива

Сашо Н. Алушевски, фотограф На еден од старите камени ѕидови на „Куршумли-ан“, каде што до минатата недела се одвиваше фестивалот „Македокс“, беа изложени фотографии направени...