Ознака: Сашко Кедев

Кедев: За да се успее во животот треба да се излезе...

Мојот предизвик бев самиот јас, рече Сашко Кедев на презентацијата по повод 10-те години од искачувањето на Монт Еверест (8.848 метри) Времето е сѐ што...

Про­мо­ци­ја на Ке­дев по по­вод 10 го­ди­ни од иска­чу­ва­ње­то на Монт...

По повод 10-те години од искачувањето на Монт Еверест, највисокиот врв на светот (8.848 метри), Сашко Кедев вечерва во големата сала на Македонската филхармонија,...

Промоција на Кедев по повод 10 години од искачувањето на Монт...

Во малата сала на Македонската филхармонија, вечерва (19 часот), по повод 10-те години од искачувањето на Монт Еверест, Сашко Кедев ќе одржи презентација насловена...

Кедев пред 10 години како трет Македонец стапна на Монт Еверест

Сашко Кедев е третиот Македонец (по Димитар Илиевски-Мурато во 1989 и Глигор Делев во 2007 г.), кој пред 10 години, на 19 мај 2009...

Глигоров, Трајковски, Црвенковски, Иванов… Кој е следниот?

Шестите претседателски избори ќе се одржат на 21 април 2019 година и на нив треба да биде избран петтиот претседател на државата. Овие избори...