7 C
Skopje
22.2.2019 - 21:59

Ознака: Сафари

Сафари во скопската Зоолошка градина

Нов серијал со фотографии на животни направени во скопската Зоолошка градина на фотографот на „Нова Македонија“ Горан Анастасовски се објавени на интернет страницата www.boredpanda.com. Една...

Сафари низ дивите беспаќа на Јабланица

На околу 14 километри од крајбрежјето на Охридско Езеро и Струга почнуваат да се распленуваат корените на планината Јабланица. Јабланица е втора по големина...