7.2 C
Skopje
21.11.2019 - 8:02

Ознака: Саут чајна морнинг пост

Весникот што може да ѝ помогне на Кина да се ребрендира

„Саут чајна морнинг пост“ (СЧМП) известува од Хонгконг веќе 115 години. Интернет-гигантот „Алибаба“ го купи весникот во 2015 година, во обид да го претвори...