0.3 C
Skopje
20.1.2020 - 20:05

Ознака: Саудија ерлајнс

Станете дел од големото семејство на „Саудија ерлајнс“

Водечката авиокомпанија од Блискиот Исток, и една од топ петте најголеми авиокомании во светот, „Саудија ерлајнс“, објави оглас за регрутирање на кандидати од Македонија....

Станете дел од големото семејство на Саудија ерлајнс

Една од најголемите авиокомпании во светот регрутира кандидати од Македонија Водечката авиокомпанија од Блискиот Исток, и една од топ 5 најголеми авиокомании во светот, Saudia...