Ознака: Сара Мејс

Сара Мејс со „Donka of Macedonia“ беше дел од Светскиот ден...

Познатата музичарка, авторка и пејачка Сара Мејс го претстави убавиот македонски мелос преку својата харфа на глобалниот онлајн концерт по повод Светскиот ден на...

Сара Мејс и колегите ја создадоа песната „Наше време“

Додека трае полицискиот час, во удобноста на домот се создава оригинална македонска музика, која со сигурност ќе го врати доброто расположение кај секого. Меѓу...

„Копито“ е новата песна на Принц и на Сара Мејс

Александар Ристовски-Принц и Сара Мејс подготвуваат промоција на песната „Копито“. Песната е комплетно авторско дело на Принц, а вокалот е на Сара Мејс. Во...