Ознака: Сара Климоска

„Златна рамка“ за Игор Поповски, Ирена Јовчевска и за Сара Климоска

Во МКЦ, во организација на Друштвото на филмските работници на Македонија, се одржа церемонијата за доделување „златна рамка“, почесни награди за филмски автор, филмски...