Ознака: „Санремо“

Синиша Михајловиќ и Златан Ибрахимовиќ во дует на „Санремо“

Првата ѕвезда на италијанскиот фудбалски клуб Милан, Златан Ибрахимовиќ, деновиве е зафатен со обврски што немаат баш голема врска со фудбалот. Имено, тој е...