12 C
Skopje
21.9.2018 - 10:28

Ознака: санација

Саниран покривот и оџаците на детската градинка во Кичево

Благодарение на несебичната помош на РЕК „Осломеј “, санирана е покривната конструкција на детската градинка Клон, која е дел од детската градинка „Олга Мицеска“,...

Санацијата на Чифте амамот, објектот ќе биде затворен за посета

Почна првата фаза од санацијата на објектот Чифте амам, еден од четирите објекти на НУ Националната галерија на Македонија, заедно со Даут-пашиниот амам, Мала...

Обиколницата над Битола конечно проодна

По повеќе од четири години одолжување, деновиве е санирано свлечиштето, кое беше ноќна мора за возачите од целиот пелагониски регион, но и за жителите...

Аеродром ќе ги санира игралиштата

Општина Аеродром започна со реализација на пролетната акција за санација на детските и спортските игралишта, како и на урбана опрема на својата територија. Наредните...

Санирање на сите детски игралишта во општина Аеродром

Општина Аеродром денеска ја почнува пролетната акција за санација на детските и спортските игралишта, како и на клупите, кантите и другата урбана опрема на...