15.1 C
Skopje
21.7.2019 - 5:47

Ознака: самоуправувачки автомобил

„Косворт“ користи податоци од трките за развивање систем за самоуправувачки автомобил

Компанијата „Косворт“ сè уште не е компанија што е позната по производство на системи за самоуправувачки автомобили, но се очекува во блиска иднина тој...