Ознака: Самонегирање

Самонегирањето води кон исчезнување на нацијата и на државата

ПРОИЗВОЛНИ ТОЛКУВАЊА И ПОИГРУВАЊА СО ИСТОРИЈАТА Трендот на политичко поигрување со историјата особено се засили во последно време, со редица изјави на домашни и на...