6.8 C
Skopje
8.12.2021 - 14:30

Ознака: самоизолацијата

Жените и помладите лица посериозно ја прифаќаат самоизолацијата

Лицата помлади од 35 години многу посериозно ги прифаќаат мерките за физичко дистанцирање и самоизолација за одбрана од коронавирусот во однос на постарите лица,...

До самоизолацијата и по неа

Сепак, и во таа нова реалност е потребно да се придржуваме, па дури и да ги реафирмираме, до некои основни човечки вредности како емпатијата,...

Отпорен ли е интернетот на новиот вирус

Шефот на компанијата „Клаудфлер“, која е еден вид „интернет-сообраќаец“ во светски рамки, вели дека последните неколку недели забележуваат голем скок во количествата на податоци...