-0.2 C
Skopje
21.1.2022 - 23:57

Ознака: Самобор

Заложник и Гроздановска со две злата и едно сребро

КОЊИЧКИ СПОРТ - ТУРНИР ВО САМОБОР Македонските натпреварувачи во коњички спорт, Лука Заложник и Леонида Гроздановска, постигнаа голем успех освојувајќи две злата и едно сребро...

Блесок на Неделковски и на Ацковски во Самобор

Неделковски освои сребро во сениорска и со бронза во јуниорска конкуренција во кати, а Ацковски (двајцата од Металург) со сребро меѓу јуниорите во борби...