5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 22:51

Ознака: самобитност

Промена на Уставот – губење на самобитноста

Доколку се продолжи по патот по кој се тргнало, со постепено бришење на сѐ што претставува македонско име, македонска историја и минато, македонска самобитност,...