-6.2 C
Skopje
28.1.2022 - 1:35

Ознака: самит

Од Солун до Софија и назад

Изненадува и повторно обесхрабрува тоа што европските челници, и покрај многубројните досегашни искуства, не само што го толерираат тоа туку и самите безглаво се...

ЕУ ќе ја потврди европерспективата на Западен Балкан на самиот во...

ЕУ ја потврдува јасната подршка на европската перспектива на Западниот Балкан, а европскиот пат ќе зависи од поставените критериуми и од одделните заслуги, се...