16.8 C
Skopje
31.7.2021 - 8:38

Ознака: сакаме станови

Не сакаме дворови, сакаме станови!

Првите, кои се против градење, сакаат да обезбедат подобар квалитет на домувањето (светлост, поглед, паркинг, сообраќај), но и вторите, кои се за градење, го...