12 C
Skopje
21.9.2018 - 10:21

Ознака: Садула Дураки

Министерот за екологија Дураки одби да даде изјава на македонски јазик

При вчерашната посета на селата Неготино и Добридол, во општината Врапчиште, министерот за животна средна и просторно планирање Садула Дураки одби да даде изјава...