Ознака: сабота

Влатко Лозаноски в сабота со концерт на Китино Кале

Некогаш култното место за граѓаните на Кичево, каде настапувале речиси сите пејачи од поранешна Југославија, Китиното Кале, в сабота повторно ќе биде музички епицентар...