-0.3 C
Skopje
19.11.2018 - 6:39

Ознака: Русофобија

Русофобија

Можеби и јас не сум многу одушевен од историскиот однос на братска матушка Русија во минатото кон Македонија, која ја христијанизирала и превела во...