36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 18:36

Ознака: руска музика

Малку руска музика, малку зурли и тапани а потоа слоуфокс, фокстрот,...

Како се пречекувала Нова година со Радио Скопје? Пишува: Блаже Миневски „Исток нѐ отпиша, Запад не нѐ запишува“ е една репликите што остана да се памти...