-2.2 C
Skopje
16.1.2022 - 1:27

Ознака: руската наука

Науката треба да го одреди концептот на современите општества

Деновите на руската наука во МАНУ, од 18 до 21 октомври, претставуваат своевиден континуитет на Деновите на рускиот јазик и култура, кои се одржаа...