15.8 C
Skopje
20.4.2019 - 15:10

Ознака: рузмарин

Мириси на природата вашиот дом

Тешкиот воздух, цигарите, остатоците од храна и пијалаците сето тоа создава непријатен мирис во вашиот дома, а вам ви се истрошил освежувачот за воздух....