Ознака: руда

САД го губат чекорот во обидот за наоѓање замена за кинеските...

Покрај новите закони, Вашингтон нема да обезбедува клучни минерали потребни за одбраната, високата технологија и енергетскиот сектор Автори: Кит Џонсон, Роби Грамер Форин полиси Зголемените тензии со...