12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 1:43

Ознака: „Рударство и археологија“

Отворен научниот симпозиум „Рударство и археологија“

Министерот за култура Хусни Исмаили во Штип се обрати на отворањето на меѓународниот научен симпозиум „Рударство и археологија“, чиј домаќин е Заводот за заштита...