7.5 C
Skopje
14.12.2019 - 7:21

Ознака: Руби Силвиус

Употребени пакетчиња за чај претворени во уметност

Многумина искористените пакетчиња за чај ги гледаат како отпад, но Руби Силвиус од Њујорк во нив гледа неискористени уметнички платна на кои таа изработува...