Ознака: роса школи

Се отвораат уште три нови „Роса школи за родителство“ во Струмица,...

Пивара Скопје и компанијата „Кока-Кола“ преку Роса, заедно со Министерството за здравство ќе отворат уште три нови „Роса школи за родителство“ до крајот на...