Ознака: ромски јазик

Дополнителни изданија на речникот и граматиката на ромски јазик

Владата преку Генералниот секретаријат ќе отвори повик за печатење на дополнителни изданија на граматиката на ромски јазик и речник на македонски – ромски јазик. -...