Ознака: Роман на годината

Врачување на наградата „Роман на годината“ за 2017

На писателката Фросина Пармаковска утре на пригодна свеченост во 18 часот во „Даутпашин амам“ ќе ѝ биде врачена наградата „Роман на годината“ за 2017...

Наградата „Роман на годината“ задутре ќе ѝ биде врачена на Пармаковска

На писателката Фросина Пармаковска задутре на пригодна свеченост во 18 часот во Даут-пашин амам ќе ѝ биде врачена наградата „Роман на годината“ за 2017 година.  Пармаковска беше избрана...