Ознака: роман абрамовиќ

Олгархот Роман Абрамович не може да добие британска виза

Рускиот олигарх Роман Абрамович и сопственик на англискиот фудбалски клуб Челзи, не може да добие британска виза по новонастанатите затегнати односи меѓу Обединетото Кралство...