20 C
Skopje
21.10.2020 - 17:57

Ознака: романописец

Секогаш им ги отворам вратите на младите

Додека работев во театар им ја отворав вратата на младите таленти и многумина од нив сега се познати глумци и режисери. Патот на уметникот...