26.8 C
Skopje
17.9.2021 - 18:10

Ознака: „Ролер трка 2019“

Поместениот старт на „Ролер трка 2019“ направи хаос во сообраќајот

Поместениот старт на најавената „Ролер трка 2019“, наместо во 11 часот за еден час подоцна, предизвика сообраќаен метеж на сите околни сообраќајници близу булеварот...