31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:00

Ознака: Родопи

Балканско домино, Бугарија е следна

Не знам зошто јас би одел на ,,гласање“ со работен наслов ,,референдум“. Договорот за промена на името на ДРЖАВА, каква-таква, веќе е потпишан и...