5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 18:15

Ознака: Роди Доjл

Излезе „Прекорот на Кикотливците“ од ирскиот автор Роди Доjл

Во издание на издaвачкиот центар „Три“ излезе од печат книгата „Прекорот на Кикотливците“ од ирскиот автор Роди Дојл, во превод на Мирјана Буразер Китановска....