Ознака: родителите

Онлајн наставата ги истошти родителите

Онлајн наставата што траеше три месеци за сите е едно ново искуство, за децата беше најмалку проблематична, но за наставниците и за родителите дигиталната...

Родителите на невакцинираните деца ќе бараат помош од Хелсиншкиот комитет

Родителите на социјалните мрежи бараат совет каде да се обратат за помош доколку нивното невакцинирано дете не биде примено на училиште. Некои од родителите...