Ознака: роденденски концерт

Роденденски концерт со кинеската пијанистка Зи Зи

По повод 75-годишнината од формирањето, Филхармонија в четврток ќе одржи симфониски концерт симболично насловен „Среќен роденден“ на кој како солист ќе настапи исклучителната кинеска пијанистка...