11 C
Skopje
22.10.2020 - 13:55

Ознака: Ровена Чиу

Поранешна асистентка на Вајнстин откри детали од договорот за тајност што...

Ровена Чиу повеќе не се плаши од Харви Вајнстин и неговите поданици. Поранешната асистентка реши јавно да дискутира за наводната опседнатост со секс на...