-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 9:33

Ознака: робо-кучиња

Кучињата-роботи станаа дел од бојното поле на иднината

Излегувајќи од авионите на Военото воздухопловство на САД, како дел од вежбата на американската армија во комбинација со роботи, четириножни робокучиња се појавија на...