16.4 C
Skopje
25.4.2019 - 12:35

Ознака: робовладетелство

Глобализмот е робовладетелство

Денешниот глобализам има една единствена цел. Елитите треба да завладеат со светот сосема и целосно, а другите деведесет и пет отсто од популацијата да...