20.3 C
Skopje
23.10.2019 - 12:42

Ознака: Робин Кампиљо

Канскиот фаворит „120 отчукувања во минута“ во „Милениум“

Францускиот филм „120 отчукувања во минута“ на режисерот Робин Кампиљо (Мароко, 1962) од завчера е на репертоарот на киното „Милениум“. Филмот беше фаворит на...